Megabikecenter Xaveer

Wie zijn ze

en wat doen ze

Wie zijn ze?

Zij zijn Xaveer en Marleen. Als de MTB zijn intreden deed, waren ze er als de eerste bij want sporten zit hun in het bloed,

Tijdens Xaveer zijn carrière in het leger heeft hij triatlon gedaan samen met bekende namen. Het fietsen was en is nog steeds zijn sterkte, de fiets is zijn passie en kent ook geen geheimen meer. Je zou het een uit de hand gelopen hobby kunnen noemen.

Marleen kan dan genietend fietsen maar is zeer attend voor alles wat er rond hangt en draait.

Geschiedenis

Door deze passie voor de fiets is Xaveer in 1992 gestart met zijn eigen zaak in Assent. Door plaatsgebrek en om hun klanten nog meer te kunnen bieden zijn ze in 2002 verhuisd naar onze nieuwe en veel ruimere zaak op de Staatsbaan in Bekkevoort. Met meer dan 25 jaar ervaring en heel veel opleidingen zorgen zij ervoor dat ze steeds bij zijn met de nieuwigheden in de fietswereld. Iedereen kan bij hun terecht voor technische en professioneel advies..

Zij staan garant voor service en kwaliteit met de topmerken in hun zaak.

Wat doen ze?

Xaveer doet herstellingen van de fietsen en samen met de klant bekijkt hij wat nodig is en zorgen we steeds dat hij bij afhaling de nodige informatie meekrijgt over onderhoud en technisch gebruik. Dit eveneens voor de E-bike met de juiste uitleg over het gebruik ervan.

Voor alles wat rond de fiets hangt of over wat je nodig hebt voor u zelf, daarvoor zorgt Marleen, Zij helpt u graag verder in de winkel met de kleding, schoenen en zoveel meer. Samen zorgen zij er voor dat u service en kwaliteit wordt geleverd zowel in de aankoop van een nieuwe fiets als in de na service. Zij verkopen en herstellen met juiste waarde en bij twijfel voor een herstelling overleggen ze met u wat er kan gedaan worden of welk alternatief er voor u als klant is.
Ook de elektrische fiets heeft voor hun geen geheimen door de jaarlijkse opleidingen en opvolging van de tendensen blijven zij steeds op de hoogte van elke verandering.

Megabikecenter Xaveer bezit de nodige kennis van de best gekende motors zo als ION, BOSCH, BROSE en PANASONIC.