Megabikecenter Xaveer

Trek

Heren en damesfietsen

Electrische Herenfietsen

Elektrische fietsen geven je extra pedaalkracht waardoor je meer kunt zien en doen. Trek e-bikes rijden snel en soepel. Ze hebben een voorspelbaar en gemakkelijk te bedienen ondersteuningssysteem en een uitneembare accu met een groot actieradius die eenvoudig thuis kan worden opgeladen.

          

          

 

 

 

Mountainbikes Heren

Trek is wereldleider op het gebied van mountainbiketechnologie. Niet zo gek dus dat onze mountainbikes de meest technologisch geavanceerde fietsen op de markt zijn. Bij ons zijn innovaties niet alleen voorbehouden aan de absolute topmodellen. Elk model zit boordevol onderdelen en details die elke rit, op welke trail ook, beter zullen maken.

          

 

          

 

 

 

Racefietsen Heren

Trek is de beste fabrikant van prestatiegerichte fietsen ter wereld. Onze onderzoeksafdeling bundelt meer technische pk's in de fietsen dan welke andere fabrikant dan ook. Ze doet er alles aan om onze racefietsen, van handgebouwde carbon racemachines tot modellen van verfijnd aluminium, absoluut de beste in hun klasse te maken. Je zult het verschil merken, van je eerste rit tot aan op het podium.

          

          

 

 

 

Stadsfietsen Heren

Onze sportieve, lichtgewicht en veelzijdige T-Series Trekking bikes zijn voorzien van interne kabelgeleiding en andere verbeteringen die afkomstig zijn van onze high-performance sportfietsen.De Trek T-Series biedt comfortabele, soepele fietsen voor elke smaak en voor elk doel. Kies er eentje voor toertochten, eentje om boodschappen te doen, eentje om mee door de stad te rijden, om te racen of om mee naar school te gaan... De T-Series kan het gewoon allemaal.

          

          

          

 

 

Accessoires

Geef je fiets een persoonlijk tintje in stijl, comfort en prestaties met onderdelen en accessoires van Bontrager.

 

Damesfietsen

De racefietsen, mountainbikes en stadsfietsen van Trek met baanbrekende Women’s Specific Design (WSD)-technologie zijn volledig ontworpen op basis van de specifieke wensen van vrouwen. Trek damesfietsen zijn de belichaming van onze toewijding aan het bouwen van een fiets die voor elke vrouw fantastisch past en fantastisch rijdt, ongeacht wie je bent of hoe je fietst. Geen wonder dat we van alle merken de meeste fietsen voor vrouwen per jaar verkopen.

Electrische Damesfietsen

          

         

 

 

Mountainbikes Dames

          

          

 

 

Racefietsen Dames

          

          

 

Stadsfietsen Dames

          

            

 

Accessoires

Geef je fiets een persoonlijk tintje in stijl, comfort en prestaties met onderdelen en accessoires van Bontrager.

 

Kinderfietsen